Δ.Ε.Υ.Α.Λ-ΑΓ.Θ.

Ανακοίνωση - Σύναψη Σύμβασης Εργασίας Ορισμένου Χρόνου

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης - Αποχέτευσης Λουτρακίου - Αγ.Θεοδώρων.

Πρόσκληση σε συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου Δ.Ε.Υ.Α.Λ-ΑΓ.Θ.

Πέμπτη, 05 Φεβ 2015 | 18:00

Καλούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Λ-ΑΓ.Θ. σε τακτική συνεδρίαση, που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΔΕΥΑΛ-ΑΓ.Θ (παλαιό Δημαρχείο) οδός Ελ. Βενιζέλου 47 στο Λουτράκι, την  5η Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00.

Πρόσκληση σε συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου Δ.Ε.Υ.Α.Λ-ΑΓ.Θ.

Δευτέρα, 29 Δεκ 2014 | 18:00

Καλούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Λ-ΑΓ.Θ. σε τακτική συνεδρίαση, που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΔΕΥΑΛ-ΑΓ.Θ (παλαιό Δημαρχείο) οδός Ελ. Βενιζέλου 47 στο Λουτράκι, την  29η Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00.

Πρόσκληση σε συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου Δ.Ε.Υ.Α.Λ-ΑΓ.Θ.

Δευτέρα, 15 Δεκ 2014 | 19:00

Καλούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Λ-ΑΓ.Θ. σε τακτική συνεδρίαση, που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΔΕΥΑΛ-ΑΓ.Θ (παλαιό Δημαρχείο) οδός Ελ. Βενιζέλου 47 στο Λουτράκι, την 15η Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00.

Ανακοίνωση - Κατάλληλο το Νερό στις κοινόχρηστες βρύσες του Σχίνου

Σε συνέχεια της από 10-02-2014 σχετικής ανακοίνωσης για την ποιότητα του παρεχόμενου νερού από τις τρεις κοινόχρηστες βρύσες του οικισμού Σχίνου του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων και την αναστολή της λειτουργίας τους λόγω βλαβών από τις έντονες βροχοπτώσεις της χειμερινής περιόδου, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης και απολύμανσης των πηγών, καθώς και τη δειγματοληψία και λήψη των αποτελεσμάτων των μικροβιολογικών αναλύσεων δειγμάτων νερού από τις πηγές και το δίκτυο των κοινόχρηστων βρυσών του οικισμού,

Ανακοίνωση - Κατάλληλο το Νερό Οικισμών Αγίων Θεοδώρων

Σας ενημερώνουμε ότι, ύστερα από την ολοκλήρωση των εργασιών συστηματικής απολύμανσης (δια χλωρίου) των δεξαμενών ύδρευσης όλων των οικισμών της Δ.Κ. Αγ.

Ανακοίνωση - ΔΕΥΑΛ-ΑΓ.Θ - Προμήθεια Πόσιμου Νερού για Σχίνο

Μέχρι την αποκατάσταση λειτουργίας των κοινόχρηστων βρυσών στον Σχίνο, όσοι δεν υδροδοτούνται από τη ΔΕΥΑΛ-Αγ.Θ μπορούν να προμηθεύονται πόσιμο νερό από βρύση που τοποθετήθηκε γι αυτό το σκοπό, στον πεζόδρομο Παλαιών Ανακτόρων έξω από την ταβέρνα «ΔΕΔΕΣ».

Ανακοίνωση - ΔΕΥΑ - Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Περαχώρας

Ανακοινώνεται ότι βάσει του με αριθ. πρωτ. 84/10-1-2014 (ΑΔΑ ΒΙ6Ζ7Λ1-ΙΓΚ) εγγράφου της Περιφέρειας Πελοποννήσου το έργο «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ» συνολικού προϋπολογισμού 861.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα-Πελοπόννησος-Ιόνιοι Νήσοι» και η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης .

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου