Δ.Ε.Υ.Α.Λ-ΑΓ.Θ.

Ανακοίνωση - Εορτασμός της εικόνας της προστάτιδος του Σωματείου Ζωοδόχου Πηγής

Παρασκευή, 17 Απρ 2015 | 07:00

Την Παρασκευή, 17/04/2015 από τις 07:00 π.μ. έως τις 09:30, το Σωματείο Εργαζομένων μαζί με τη Διεύθυνση της Δ.Ε.Υ.Α.Λ-ΑΓ.Θ., σας προσκαλούν στην τέλεση της  θείας λειτουργίας μετ΄αρτοκλασίας, στον Ιερό Ναό Αγ. Φανουρίου Λουτρακίου, για τον εορτασμό της εικόνας της προστάτιδος του Σωματείου Ζωοδόχου Πηγής.

Ανακοίνωση - Ενημέρωση Φόρμα Επικαιροποίησης Στοιχείων Καταναλωτών

Για τη βελτίωση της εξυπηρέτησης σου, για τη διευκόλυνση της μεταξύ μας επικοινωνίας, αλλά και για την καλύτερη διασφάλιση των δικαιωμάτων σου είναι απαραίτητη η επικαι

Ανακοίνωση - Σύναψη Σύμβασης Εργασίας Ορισμένου Χρόνου

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης - Αποχέτευσης Λουτρακίου - Αγ.Θεοδώρων.

Πρόσκληση σε συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου Δ.Ε.Υ.Α.Λ-ΑΓ.Θ.

Πέμπτη, 05 Φεβ 2015 | 18:00

Καλούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Λ-ΑΓ.Θ. σε τακτική συνεδρίαση, που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΔΕΥΑΛ-ΑΓ.Θ (παλαιό Δημαρχείο) οδός Ελ. Βενιζέλου 47 στο Λουτράκι, την  5η Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00.

Πρόσκληση σε συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου Δ.Ε.Υ.Α.Λ-ΑΓ.Θ.

Δευτέρα, 29 Δεκ 2014 | 18:00

Καλούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Λ-ΑΓ.Θ. σε τακτική συνεδρίαση, που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΔΕΥΑΛ-ΑΓ.Θ (παλαιό Δημαρχείο) οδός Ελ. Βενιζέλου 47 στο Λουτράκι, την  29η Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00.

Πρόσκληση σε συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου Δ.Ε.Υ.Α.Λ-ΑΓ.Θ.

Δευτέρα, 15 Δεκ 2014 | 19:00

Καλούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Λ-ΑΓ.Θ. σε τακτική συνεδρίαση, που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΔΕΥΑΛ-ΑΓ.Θ (παλαιό Δημαρχείο) οδός Ελ. Βενιζέλου 47 στο Λουτράκι, την 15η Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00.

Ανακοίνωση - Κατάλληλο το Νερό στις κοινόχρηστες βρύσες του Σχίνου

Σε συνέχεια της από 10-02-2014 σχετικής ανακοίνωσης για την ποιότητα του παρεχόμενου νερού από τις τρεις κοινόχρηστες βρύσες του οικισμού Σχίνου του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων και την αναστολή της λειτουργίας τους λόγω βλαβών από τις έντονες βροχοπτώσεις της χειμερινής περιόδου, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης και απολύμανσης των πηγών, καθώς και τη δειγματοληψία και λήψη των αποτελεσμάτων των μικροβιολογικών αναλύσεων δειγμάτων νερού από τις πηγές και το δίκτυο των κοινόχρηστων βρυσών του οικισμού,

Ανακοίνωση - Κατάλληλο το Νερό Οικισμών Αγίων Θεοδώρων

Σας ενημερώνουμε ότι, ύστερα από την ολοκλήρωση των εργασιών συστηματικής απολύμανσης (δια χλωρίου) των δεξαμενών ύδρευσης όλων των οικισμών της Δ.Κ. Αγ.

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου