Δ.Ε.Υ.Α.Λ-ΑΓ.Θ.

Πρόσκληση σε συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου Δ.Ε.Υ.Α.Λ-ΑΓ.Θ.

Δευτέρα, 29 Δεκ 2014 | 18:00

Καλούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Λ-ΑΓ.Θ. σε τακτική συνεδρίαση, που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΔΕΥΑΛ-ΑΓ.Θ (παλαιό Δημαρχείο) οδός Ελ. Βενιζέλου 47 στο Λουτράκι, την  29η Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00.

Πρόσκληση σε συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου Δ.Ε.Υ.Α.Λ-ΑΓ.Θ.

Δευτέρα, 15 Δεκ 2014 | 19:00

Καλούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Λ-ΑΓ.Θ. σε τακτική συνεδρίαση, που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΔΕΥΑΛ-ΑΓ.Θ (παλαιό Δημαρχείο) οδός Ελ. Βενιζέλου 47 στο Λουτράκι, την 15η Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00.

Ανακοίνωση - Κατάλληλο το Νερό στις κοινόχρηστες βρύσες του Σχίνου

Σε συνέχεια της από 10-02-2014 σχετικής ανακοίνωσης για την ποιότητα του παρεχόμενου νερού από τις τρεις κοινόχρηστες βρύσες του οικισμού Σχίνου του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων και την αναστολή της λειτουργίας τους λόγω βλαβών από τις έντονες βροχοπτώσεις της χειμερινής περιόδου, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης και απολύμανσης των πηγών, καθώς και τη δειγματοληψία και λήψη των αποτελεσμάτων των μικροβιολογικών αναλύσεων δειγμάτων νερού από τις πηγές και το δίκτυο των κοινόχρηστων βρυσών του οικισμού,

Ανακοίνωση - Κατάλληλο το Νερό Οικισμών Αγίων Θεοδώρων

Σας ενημερώνουμε ότι, ύστερα από την ολοκλήρωση των εργασιών συστηματικής απολύμανσης (δια χλωρίου) των δεξαμενών ύδρευσης όλων των οικισμών της Δ.Κ. Αγ.

Ανακοίνωση - ΔΕΥΑΛ-ΑΓ.Θ - Προμήθεια Πόσιμου Νερού για Σχίνο

Μέχρι την αποκατάσταση λειτουργίας των κοινόχρηστων βρυσών στον Σχίνο, όσοι δεν υδροδοτούνται από τη ΔΕΥΑΛ-Αγ.Θ μπορούν να προμηθεύονται πόσιμο νερό από βρύση που τοποθετήθηκε γι αυτό το σκοπό, στον πεζόδρομο Παλαιών Ανακτόρων έξω από την ταβέρνα «ΔΕΔΕΣ».

Ανακοίνωση - ΔΕΥΑ - Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Περαχώρας

Ανακοινώνεται ότι βάσει του με αριθ. πρωτ. 84/10-1-2014 (ΑΔΑ ΒΙ6Ζ7Λ1-ΙΓΚ) εγγράφου της Περιφέρειας Πελοποννήσου το έργο «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ» συνολικού προϋπολογισμού 861.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα-Πελοπόννησος-Ιόνιοι Νήσοι» και η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης .

Ανακοίνωση - Ποσιμότητα Νερού Δεξαμενή Σουρλά - Λιακέϊκα

 Σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν πλήρους αποκατάστασης του τεχνικού προβλήματος της ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ της ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ, το παρεχόμενο νερό από ΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΣΟΥΡΛΑ - ΛΙΑΚΕΪΚΑ ΕΙΝΑΙ κατάλληλο για ανθρώπινη ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ (ΠΟΣΙΜΟ) 

Ανακοίνωση - Ποσιμότητα Νερού ΣΧΙΝΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι το παρεχόμενο νερό του υδροδικτύου στις οικίες και στα καταστήματα του οικισμού Σχίνου του Δήμου Λουτρακίου-Αγ. Θεοδώρων τα οποία υδρεύονται από τις δύο Δεξαμενές (Κεντρική και Καλυβιών) του Σχίνου, προέρχεται αποκλειστικά από τις τρεις πηγές πόσιμου νερού της περιοχής (Σερβέση, Μπελούσι και Βαρυκόκκα) και περιστασιακά από τη δημοτική γεώτρηση Γ-Α Σχίνου που βρίσκεται στην Κεντρική Δεξαμενή, η οποία τίθεται σε λειτουργία σε περίπτωση αύξησης της κατανάλωσης κατά τα σαββατοκύριακα και παρέχει επίσης πόσιμο νερό.

Ανακοίνωση - Η Αλήθεια για στο Νερό στο ΣΧΙΝΟ

Είναι γεγονός ότι στο τελευταίο δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» αν και περιέχονται αρκετές αληθείς αναφορές, τόσο ο τίτλος όσο και η επιλεκτική παράθεση όρων και πληροφοριών συντείνουν αναμφίβολα στην περαιτέρω καλλιέργεια κλίματος ανασφάλειας και φοβίας στους καταναλωτές και ανεξάρτητα από τη θέληση του συντάκτη κινείται στα όρια της ελλιπούς πληροφόρησης.

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου